Juar utca 3.

8500 Pápa

Telefon

+36 70 418 9870

Írjon nekünk!

ertekesites@szuer.hu

Adax Wifi SLX vezérlő, fehér

Tartóláb elektromos fűtőpanelhez

Fehér színű vezérlő, fehér színű Adax Wifi fűtőpanelekhez.

Az ADAX WiFi fűtőpanelekhez kiegészítőként megvásárolható okosotthon vezérlő. Az ADAX WiFi fűtőpanelen lévő gyárilag szerelt termosztát egy egyszerű mozdulattal eltávolítható, és betehető az okosotthon termosztát. Ugyanígy vissza is cserélhető amennyiben erre szükség van (például külső termosztát meghibásodás esetén vagy a fűtőpanelt át kell helyezni).

Az ADAX okosotthon vezérlőn nincs semmilyen kijelző, így magán a fűtőpanelen nem lehet hőmérsékletet beállítani.

Az SLX vezérlővel való szabályozáshoz nincs másra szükség, csak egy külső termosztátra, amin keresztül biztosított a fűtőpanel áramellátása. Külön vezérlő kábelezés nem szükséges. A külső termosztát biztosítja a fűtőpanel vezérlését, hogy mikor kapcsoljon be és ki. Amennyiben az okosotthon vezérlő áramot kap a külső termosztáttól, akkor továbbítja a fűtőbetét felé, és a fűtőpanel felmelegszik.

Az áramellátás ebben az esetben is megoldható dugvillás csatlakoztatással, vagy garanciavesztés nélkül (a dugvilla eltávolításával) direktbe kötéssel.

Egy külső  termosztátra párhuzamosan, akár több okosotthon vezérlővel ellátott fűtőpanel is csatlakoztatható, ezzel egyidejűleg szabályozva a fűtőpaneleket. Ebben az esetben figyelni kell a külső termosztát maximum terhelhetőségére, ami javaslatunk szerint ne lépje túl a 12 Ampert (2760w).

A megfelelő komfort és a fűtőpanelek hatékony működése érdekében mindenképp azt javasoljuk, hogy lehetőleg helyiségenként egy külső termosztát kerüljön elhelyezésre.

8 000Ft

Elfogyott

ingyenes szállítás

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Cégünk az Ön elégedettsége érdekében díjmentesen szállítja ki megrendelését.

A weboldalon sütiket használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal használatával Ön ezt tudomásul veszi.